Giriş Kayıt
Bettina Bush

Bettina Bush


Oyuncu, Müzisyen

Bettina Bush, oyuncu, müzisyen.

Rainbow Brite and the Star Stealer (1985) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bettina
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,301
2012 Animasyon Oyuncu 6.1 5,879
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,288

Final Fantasy 7
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 56,945
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,636
2003 Animasyon Oyuncu 5.4 5,434
2002 Macera Oyuncu 3.5 736
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 36,102
1988 Fantastik Müzik 6.5 7,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023