Giriş Kayıt
Paul Bettany

Paul Bettany


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Paul Bettany, oyuncu, yapımcı, senarist.

2003 yılının Ocak ayında Jennifer Connelly ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

WandaVision (2021), Dünyanın Uzak Ucu (2003), Turist (2010), Evrim (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.1 (55 Oy)
  • Currently 183/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 Aksiyon Oyuncu 6.9 482,387
2021 Dram Oyuncu 7.0 3,597
2021 Belgesel Oyuncu 7.9 2,389
2021 Aksiyon Oyuncu 7.9 372,671
2020 Komedi Oyuncu 7.3 9,416

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 381,411

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,211,672
2017 Dram Oyuncu 6.7 11,402
2017 Suç Oyuncu 8.1 64,105

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 854,388

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 203,520

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 925,891

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 77,024

Evrim
2014 Dram Oyuncu 6.2 239,362
2014 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 5,413
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,093

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 902,760
2012 Suç Oyuncu 6.0 4,643

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,464,225

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 145,620

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 124,420

Turist
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 257,120
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,043
2010 Belgesel Oyuncu 6.4 162

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 872,279

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 112,529

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.2 66,676

Yaratılış
2009 Biyografi Oyuncu 6.6 15,162

Mürekkep Yürek
2008 Macera Oyuncu 6.1 82,566

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.2 28,036
2008 Dram Oyuncu 5.5 145

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,130,005
2006 Suç Oyuncu 5.8 59,710

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Oyuncu 6.6 460,458
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2005 Komedi Oyuncu 5.2 843
2004 Komedi Oyuncu 6.3 66,797
2003 Suç Oyuncu 8.0 159,237

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Oyuncu 7.5 238,963
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634
2003 Belgesel
Oyuncu
6.6 709
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,497
2003 Suç Oyuncu 6.4 6,416
2002 Dram Oyuncu 6.6 2,664

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Oyuncu 8.2 991,072

Şövalye
2001 Aksiyon Oyuncu 7.0 202,673
2000 Suç Oyuncu 6.7 14,567
2000 Dram Oyuncu 5.9 376
1999 Dram Oyuncu 5.8 285
1998 Dram Oyuncu 6.8 827
1997 Dram Oyuncu 7.8 561
1997 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,504
1997 Dram Oyuncu 7.1 8,846
1994 News Oyuncu 3.2 969
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,019
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film