Giriş Kayıt
Lars Bethke

Lars Bethke (57)


Oyuncu, Dublör

Lars Thomas Bethke, 23 Mart 1965 Nacka, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu, dublör.

Insane (2010), (2013) Ego (2013), (2007) Se upp för dårarna (2007), (2007) Playa del Sol (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lars Thomas Bethke
Doğum Tarihi: 23 Mart 1965
Doğum Yeri: Nacka, Stockholms län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Lars Betkhe
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,726
2015 50 Dram Oyuncu 4.5 185
2014 49 Biyografi Oyuncu 6.6 194
2013 48 Dram Oyuncu 6.1 3,493

Irene Huss: Sinsi İnternet
2011 46 Suç Oyuncu 6.1 427
2010 45 Korku Dublör
Oyuncu
3.7 1,635
2007 42 Komedi Oyuncu 5.2 2,119
2007 Komedi Oyuncu 6.4 621
1994 Dram Oyuncu 5.7 672
1992 Dram Oyuncu 6.4 1,269
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023