Giriş Kayıt
Eve Best

Eve Best (52)


Oyuncu

Emily Best, 31 Temmuz 1971 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Stan Lee's Lucky Man (2016), Prime Suspect: The Final Act (2006), Life in Squares (2015), Challenger Faciası (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emily Best
Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1971
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 8.5 319,589

Winx Efsanesi: Kader
2021 Aksiyon Oyuncu 6.8 58,054
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,367
2015 Dram Oyuncu 6.5 852
2015 44 Belgesel Oyuncu 7.3 1,042
2014 Dram Oyuncu 7.9 11,597
2014 43 Dram Oyuncu 6.4 1,119

Challenger Faciası
2013 42 Dram Oyuncu 7.2 4,605
2011 Oyuncu 7.9 5,030
2011 Komedi Oyuncu 6.5 9,551

Zoraki Kral
2010 39 Biyografi Oyuncu 8.0 709,625
2009 Komedi Oyuncu 7.8 29,491
2006 35 Suç Oyuncu 8.2 3,520
2002 31 Macera Oyuncu 7.6 3,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film