Giriş Kayıt
Timo Berndt

Timo Berndt


Senarist

Timo Berndt, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Senarist 7.0 48
2014 Suç Senarist 7.5 45
2012 Dram Senarist 5.9 61
2012 Suç Senarist 6.7 67
2010 Aksiyon Senarist 4.8 74
2010 Biyografi Senarist 4.8 1,014
2009 Aksiyon Senarist 7.4 69
2008 Senarist 5.8 16
2005 Aksiyon Senarist 4.4 564
2002 Aksiyon Senarist 5.8 89
2000 Suç Senarist 5.9 8
1995 Suç Senarist 7.6 237
1994 Suç Senarist 7.1 115
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019