Giriş Kayıt
Peter Berling

Peter Berling (83)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Peter Berling, 20 Mart 1934 Meseritz-Obrawalde, Almanya (now Obrzyce, Polonya) doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yapım yöneticisi.

Aguirre, Tanrının Gazabı (1972), Yeşil Kobra (1987), Texas - Doc Snyder hält die Welt in Atem (1993), Francesco (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Peter Berling, 21 Kasım 2017 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1934
Ölüm Tarihi: 21 Kasım 2017
Doğum Yeri: Meseritz-Obrawalde, Almanya (now Obrzyce, Polonya)
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 81 Komedi Oyuncu 5.4 1,454

New York Çeteleri
2002 68 Suç Oyuncu 7.5 475,741

Angel of Death
2002 68 Gerilim Oyuncu 4.2 802
1996 62 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 825

Şeytan'ın Tangosu
1994 60 Komedi Oyuncu 8.2 12,699
1993 59 Komedi Oyuncu 6.6 2,560
1991 57 Dram Oyuncu 6.7 3,587
1989 55 Biyografi Oyuncu 6.3 1,703

Günaha Son Çağrı
1988 54 Dram Oyuncu 7.5 63,642

Yeşil Kobra
1987 53 Macera Oyuncu 6.9 8,507

Gülün Adı
1986 52 Suç Oyuncu 7.7 118,276
1985 51 Macera Oyuncu 5.0 403
1985 51 Komedi Oyuncu 6.9 314

Gizem
1983 49 Gerilim Oyuncu 5.6 294
1983 49 Komedi Oyuncu 6.4 195
1982 48 Macera Oyuncu 8.0 38,992

Veronika Voss
1982 48 Dram Oyuncu 7.6 7,847
1982 48 Oyuncu 5.1 348

Maria Braun'un Evliliği
1979 45 Dram Oyuncu 7.7 15,058
1979 45 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 579
1979 45 Dram Senarist 6.9 1,193
1978 44 Dram Yapımcı 6.3 141
1978 44 Gizem Senarist
Oyuncu
5.6 834
1977 43 Dram Senarist 5.6 2,463
1976 42 Suç Oyuncu
Senarist
5.9 276

Siyahlar, beyazlar ve renkliler
1976 42 Komedi Oyuncu 6.7 1,806
1976 42 Komedi Oyuncu 4.0 163
1976 42 Suç Oyuncu 6.5 568
1976 42 Dram Oyuncu 6.7 336
1974 40 Dram Oyuncu 4.7 645
1974 40 Dram Oyuncu 7.5 3,047
1973 39 Komedi Oyuncu 6.2 561
1973 39 Western Oyuncu
Senarist
4.6 123
1973 39 Suç Oyuncu 6.9 2,403

Aguirre, Tanrının Gazabı
1972 38 Macera Oyuncu 7.8 62,852

Manhunt in the City
1972 38 Suç Oyuncu 7.1 2,890
1972 38 Komedi Oyuncu 4.4 148
1972 38 Oyuncu 4.9 129
1971 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 2,602
1971 37 Dram Oyuncu
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 1,204

Aşk Şatosu
1971 37 Aksiyon Oyuncu 4.2 253
1970 36 Dram Oyuncu 5.9 618
1970 36 Suç Oyuncu 5.9 673

Aşk Ölümden Soğuktur
1969 35 Komedi Oyuncu 6.5 3,493
1969 35 Suç Oyuncu 6.3 151
1968 34 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 93

Vikingler
1958 24 Aksiyon Sesler
Çeşitli
7.0 15,858
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film