Giriş Kayıt
Cahit Berkay

Cahit Berkay (73)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Cahit Berkay, 03 Ağustos 1946 Isparta, Türkiye doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Selvi Boylum Al Yazmalım (1977), Davaro (1981), Ortadirek Şaban (1984), Postacı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1946
Doğum Yeri: Isparta, Türkiye
Burcu: Aslan
9.7 (14 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 72 Belgesel Müzik 8.6 39
2017 71 Komedi Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,079
2017 71 Belgesel, Biyografi Oyuncu    
2015 69 Dram Müzik 5.0 52
2015 69 Dram Oyuncu 6.3 64
2015 69 Komedi Oyuncu 5.8 175
2014 68 Komedi Oyuncu
Müzik
5.2 805
2013 67 Komedi Müzik 3.3 163
2013 67 Dram Müzik 4.8 215
2012 66 Komedi Müzik 5.9 761
2012 Romantik Oyuncu 6.0 30
2012 Dram Müzik 4.3 236
2011 65 Dram Müzik 5.6 1,281
2011 Dram Müzik 6.6 86
2010 64 Dram Müzik 5.4 974
2007 61 Dram Müzik 2.9 82
2007 Müzik    
2006 60 Komedi Oyuncu 5.2 698
2000 54 Gerilim Müzik 4.1 127
2000 Macera Müzik 2.9 22
1999 Dram Müzik 4.0 24
1998 Dram Müzik 4.9 17
1995 49 Müzik    
1995 49 Müzik 4.3 57
1995 Müzik 6.3 325
1994 48 Müzik 6.3 106
1993 47 Dram Müzik 7.6 238
1993 Komedi Müzik 6.7 758
1993 47 Biyografi Müzik    
1993 47 Biyografi Müzik    
1993 47 Dini, Tarihi Müzik    
1992 Müzik    
1991 45 Dram Müzik 7.4 649
1990 44 Komedi Müzik 7.1 1,948
1990 44 Dram Müzik 6.7 118
1990 44 Dram Müzik 3.8 10
1990 44 Dram Müzik 7.4 122
1990 44 Dram Müzik 5.5 12
1990 44 Dram Müzik 6.7 37
1990 44 Dram Müzik    
1989 43 Dram Müzik 7.4 43
1989 43 Dram Müzik 4.1 11
1988 42 Dram Müzik 7.2 77
1988 42 Dram, Komedi Müzik 6.7 1,687
1988 42 Komedi Müzik 6.2 1,190
1988 42 Komedi Müzik 7.2 1,886
1988 42 Romantik Müzik 2.7 346
1988 42 Dram Müzik 6.3 19
1988 42 Dram Müzik    
1987 41 Komedi Müzik 5.0 8
1987 41 Dram Müzik 3.7 73
1987 41 Dram Müzik 7.4 57
1987 41 Dram Müzik 5.3 14
1987 Komedi Müzik 5.7 52
1987 41 Macera Müzik 4.7 7
1986 40 Macera Müzik 5.2 30
1986 40 Komedi Müzik 7.3 2,639
1986 40 Dram Müzik 5.1 211
1986 40 Dram Müzik 4.9 11
1986 40 Dram Müzik 5.5 12
1986 40 Macera Müzik 2.7 33
1986 40 Dram Müzik 7.2 27
1985 39 Komedi Müzik 6.6 2,344
1985 39 Müzik 6.6 1,944
1984 38 Müzik 5.4 43
1984 38 Komedi Müzik 7.3 3,857
1984 38 Komedi Müzik 7.1 3,207
1984 38 Komedi Müzik 6.3 2,786
1984 38 Dram Müzik 5.7 30
1984 38 Dram Müzik 5.7 64
1983 37 Müzik 7.1 2,505
1983 37 Dram Müzik 6.4 62
1983 37 Müzik 6.2 27
1982 36 Dram Müzik 7.0 176
1982 36 Dram Müzik 5.5 67
1982 36 Müzik 6.3 53
1982 36 Müzik 4.8 23
1982 36 Müzik    
1981 35 Macera Müzik 8.1 7,520
1981 35 Dram Müzik 4.6 28
1981 35 Dram Müzik 7.6 431
1978 32 Dram Müzik 6.7 181
1978 32 Aile Müzik 7.6 2,901
1978 32 Dram Müzik 6.9 160
1977 31 Dram Müzik 8.7 13,476
1977 31 Romantik Müzik 7.4 1,218
1977 31 Dram Müzik 8.0 91
1976 30 Dram Müzik 6.9 409
1976 30 Dram Müzik 6.7 269
1976 30 Dram Müzik 7.4 945
1975 29 Macera Müzik 5.7 298
1975 29 Dram Müzik 7.4 441
1975 29 Komedi Müzik 5.8 74
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,383) Mindhunter (1,744) The 100 (1,681) La casa de papel (1,535) Preacher (1,467) Legion (1,460) The Terror (1,405) Big Little Lies (1,137) Chernobyl (1,112) The Big Bang Theory (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019