Giriş Kayıt
Jenica Bergere

Jenica Bergere (45)


Oyuncu

Jenica Bergere, 04 Temmuz 1974 doğumlu oyuncu.

Tabana Kuvvet (2001), Love or Whatever (2012), (2012) Zaman Yolcuları (2012), (2012) Dalgaların Peşinde (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1974
Diğer Bir İsmi: Jenica Jackson
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ralph ve İnternet
2018 44 Animasyon Oyuncu 7.1 96,926
2018 Komedi Oyuncu 7.2 1,682
2017 43 Komedi Oyuncu 5.2 111
2017 43 Komedi Oyuncu 3.7 261
2017 43 Dram Oyuncu 4.9 139
2016 42 Animasyon Çeşitli 7.6 229,724
2016 42 Komedi Oyuncu 7.6 23,152
2016 42 Komedi Oyuncu 6.5 117
2016 42 Dram Oyuncu 6.1 775
2014 Dram Oyuncu 8.4 34,749
2014 40 Dram Oyuncu 5.8 4,253

Karlar Ülkesi
2013 39 Animasyon Oyuncu 7.5 522,008
2013 Komedi Oyuncu 6.9 6,006
2013 39 Komedi Oyuncu 4.4 301

Tek Atış
2013 39 Suç Oyuncu 5.8 9,835

Zaman Yolcuları
2012 38 Komedi Oyuncu 7.0 112,435

Motel Hayatı
2012 38 Dram Oyuncu 6.0 3,320

Dalgaların Peşinde
2012 38 Biyografi Oyuncu 7.2 29,183
2012 38 Komedi Oyuncu 5.8 526
2012 38 Dram Oyuncu
6.5 545
2012 38 Dram Oyuncu 5.1 1,278
2012 38 Macera Oyuncu 5.0 8,168
2012 38 Gizem Oyuncu 5.3 68
2011 37 Komedi Oyuncu 5.4 633
2011 37 Komedi Oyuncu 4.2 2,708
2011 37 Komedi Oyuncu 3.7 454

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.6 173,112
2010 36 Komedi Oyuncu 5.9 3,854
2009 Komedi Oyuncu 8.4 316,158

En Süper Kahraman
2008 34 Aksiyon Oyuncu 4.5 60,164

Yüzde Yüz Canlı
2007 33 Dram Oyuncu 5.9 4,713
2007 33 Komedi Oyuncu 5.0 719
2006 32 Komedi Oyuncu 6.4 291

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 31 Komedi Oyuncu 5.5 25,130

Tabana Kuvvet
2001 27 Macera Oyuncu 6.4 103,145

Üç Hikaye
2001 Komedi Oyuncu 5.0 236
2001 27 Dram Oyuncu 6.4 503
2000 26 Komedi Oyuncu 6.2 5,212

İkisini De Sevdim
1999 25 Komedi Oyuncu 6.0 2,928
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019