Giriş Kayıt
John Beran

John Beran


Kameraman

John Beran, kameraman.

Yedi Psikopat (2012), Arınma Gecesi: Anarşi (2014), Hırsızlar (2010), Detroit (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.3 41,386

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 170,482
2015 Biyografi Kameraman 6.0 6,709

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Kameraman 6.3 38,067

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Kameraman 6.3 168,333

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kameraman 4.5 44,611

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 306,182

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 127,443

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 161,706

Büyük Kumar
2013 Suç Kameraman 5.6 58,537

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 210,264

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kameraman 7.2 225,408

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.0 1,195,546

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Kameraman 7.1 284,915

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 53,184

Bir Yıldız Doğuyor
2011 Komedi Kameraman 3.2 10,729
2010 Komedi Kameraman 6.4 46,093

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kameraman 6.2 53,854

Gerçek Masallar
2008 Komedi Kameraman 6.0 83,179

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kameraman 5.5 179,037

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.9 63,708

Krallık
2007 Aksiyon Kameraman 7.0 113,140

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 71,652

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 132,140

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 309,441
2005 Komedi Kameraman 5.8 19,400

Şut ve Gool
2005 Komedi Kameraman 5.6 34,182

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Kameraman 7.2 151,985

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Kameraman 3.8 25,255

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Kameraman 5.7 30,362

Show Time (0)
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 58,000

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Kameraman 4.8 22,415

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Kameraman 7.6 225,669
1999 Suç Kameraman 6.2 1,481

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Kameraman 6.8 41,394

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 42,385

Dr. Dolittle
1998 Komedi Kameraman 5.4 86,549

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Kameraman 6.5 13,530

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Kameraman 6.9 262,472

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Kameraman 6.1 28,294

Kopya Cinayetler
1995 Suç Kameraman 6.6 50,414

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Kameraman 4.3 4,315
1995 Aksiyon Kameraman 4.8 232
1994 Yetişkin Kameraman 4.9 504
1992 Suç Kameraman 4.9 1,030

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Kameraman 5.4 16,137

Teksas Katliamı 3
1990 Korku Kameraman 5.1 12,656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019