Giriş Kayıt
Hywel Bennett

Hywel Bennett (80)


Oyuncu

Hywel Thomas Bennett, 08 Nisan 1944 Garnant, Carmarthenshire, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1970 yılının Ocak ayında Cathy McGowan ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Neverwhere (1996), Twisted Nerve (1968), Endless Night (1972), Loot (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hywel Thomas Bennett
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1944
Doğum Yeri: Garnant, Carmarthenshire, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 60 Komedi Oyuncu 8.0 49
2003 59 Komedi Oyuncu 5.2 311
2000 56 Biyografi Oyuncu 6.6 8,249

Malcolm ile Evlilik
2000 56 Komedi Oyuncu 4.2 123
1996 Dram Oyuncu 7.2 3,039
1986 Dram Oyuncu 6.4 1,007
1985 Dram Oyuncu 4.7 9,217
1985 41 Dram Oyuncu 5.4 139
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,093
1983 Belgesel Oyuncu 8.6 773
1983 Dram Oyuncu 6.8 178

Köstebek
1979 Dram Oyuncu 8.5 9,613
1973 29 Oyuncu 4.8 161
1972 28 Suç Oyuncu 6.0 2,412

Ben Bir Erkeğim
1971 27 Oyuncu 4.5 467
1970 26 Komedi Oyuncu 5.4 617
1970 26 Dram Oyuncu 5.3 172
1970 Dram Oyuncu 7.8 392
1969 25 Komedi Oyuncu 6.1 475
1968 24 Suç Oyuncu 7.0 2,409
1966 22 Most Popular by Genre Oyuncu 6.4 35
1966 22 Komedi Oyuncu 7.3 1,875
1964 Dram Oyuncu 7.3 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024