Giriş Kayıt
Jack Bender

Jack Bender (73)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Jack Bender, 25 Eylül 1949 ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Lost (2004), Kubbenin Altında (2013), The Last Ship (2014), Alias (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1949
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 23,704
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2020 Suç Yapımcı 7.7 85,464
2017 Gerilim Yapımcı
Yönetmen
7.8 23,005
2016 Dram Yönetmen 6.4 3,398
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 60,053

Kubbenin Altında
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.5 107,692
2012 63 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.0 1,485
2012 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.9 39,812

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen 9.2 2,121,638
2011 62 Dram Yönetmen 5.7 21
2010 61 Belgesel 7.9 499
2009 60 Dram 8.0 518
2009 60 Dram 7.6 1,259
2008 59 Kısa Metraj Yapımcı 8.0 35
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 1,788
2007 Belgesel 7.7 302
2007 58 Suç 6.0 495
2005 56 Belgesel 7.1 82
2004 Macera Yönetmen
Yapımcı
8.3 558,989
2003 Dram Yönetmen 6.5 183
2003 Dram Yönetmen 8.4 45,279
2002 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.3 100
2001 Aksiyon Yönetmen 7.6 51,738
2000 51 Biyografi Yönetmen 5.5 262

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen 9.2 408,463
1999 Dram Yönetmen 7.0 6,572
1998 Dram Yönetmen 6.9 12,143

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.9 34,318
1997 48 Gerilim Yönetmen 5.6 1,031
1996 Suç Yönetmen 7.2 4,217
1996 47 Dram Yönetmen 5.7 567
1993 Dram Yönetmen 8.7 945

Çocuk Oyunu 3
1991 42 Aksiyon Yönetmen 5.1 42,925
1991 42 Dram Yönetmen 6.5 121

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.5 35,218
1989 Dram Yönetmen 5.4 135
1985 36 Komedi Yönetmen 6.4 1,986
1985 36 Komedi Yönetmen 6.1 199
1984 Dram Yönetmen 5.7 179
1982 Dram Yönetmen 7.0 4,042

Şahin Tepesi
1981 Dram Yönetmen 6.2 3,959
1978 29 Aile Oyuncu 6.0 1,381

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Yönetmen 6.6 3,290
1973 24 Dram Oyuncu 5.5 333

Görünmezlik Formülü
1972 23 Aile Oyuncu 6.2 2,152
1971 22 Komedi Oyuncu 5.7 2,444

Maymun Aklı
1971 22 Aile Oyuncu 5.9 1,960
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,167
- Gerilim Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023