Giriş Kayıt
Jerry Belson

Jerry Belson (68)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Jerome Leon Belson, 08 Temmuz 1938 El Centro, California, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen.

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar (1977), Daima (1989), Smokey ve Bandit 2 (1980), The Dick Van Dyke Show (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Jerry Belson, 10 Ekim 2006 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jerome Leon Belson
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1938
Ölüm Tarihi: 10 Ekim 2006
Doğum Yeri: El Centro, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Brando
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Georgia Yasası
2007 Komedi 5.8 23,072

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 67 Komedi Senarist 6.1 125,975

Gerdanlık
2001 63 Dram 6.1 4,861

Daima
1989 51 Fantastik Senarist 6.4 26,197

Deli Doktor
1988 50 Komedi Oyuncu 5.7 4,300
1988 50 Komedi Yapımcı 5.9 3,923
1987 49 Komedi Yönetmen
Senarist
5.3 774
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 1,039
1982 44 Bilim-Kurgu Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.2 1,036
1981 43 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 4,061
1981 43 Komedi Oyuncu 7.0 2,787

Smokey ve Bandit 2
1980 42 Aksiyon Senarist 5.3 13,719
1978 40 Komedi Senarist 6.2 3,323

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 39 Dram Senarist 7.6 168,904
1977 39 Komedi Oyuncu 5.9 2,402
1977 39 Komedi Senarist 6.5 3,456

Tebessüm
1975 37 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 1,952
1972 34 Komedi Senarist
Yapımcı
7.3 1,567
1970 Komedi Yönetmen 8.1 6,079
1970 Komedi Senarist
Yapımcı
Yönetmen
Çeşitli
7.8 4,671
1969 31 Dram Yapımcı
Senarist
5.9 321
1968 30 Komedi Senarist
Yapımcı
6.0 522
1961 Komedi Senarist 8.3 7,840
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019