Giriş Kayıt
Nellie Bellflower

Nellie Bellflower (77)


Oyuncu, Yapımcı

Nellie Bellflower, 01 Mayıs 1946 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Last Unicorn (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1946
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 62 Komedi Yapımcı 7.0 29,630
2006 60 Dram 6.5 1,497

Düşler Ülkesi
2004 58 Biyografi Yapımcı 7.7 211,477
1982 36 Aile Oyuncu 7.3 29,210
1982 36 Animasyon Oyuncu 7.6 6,031
1981 Dram Oyuncu 7.4 821

Kralın Dönüşü
1980 34 Animasyon Oyuncu 5.7 4,574
1979 33 Animasyon Oyuncu 6.3 2,652
1979 33 Komedi Oyuncu 4.5 955
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024