Giriş Kayıt
Jamie Bell

Jamie Bell


Oyuncu, Yapımcı

Jamie Bell, oyuncu, yapımcı.

2012 yılının Ekim ayında Evan Rachel Wood ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2017 yılının Temmuz ayında Kate Mara ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Atlayıcı (2008), Rocketman (2019), Direniş (2008), Dans Etmenin Sırrı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.5 (13 Oy)
  • Currently 170.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2027 Animasyon Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 7.8 26,850
2023 Western Oyuncu 6.0 1,799
2022 Suç Oyuncu 7.4 19,274

Tom Clancy'den Acımasız
2021 Aksiyon Oyuncu 5.8 64,054
2020 Animasyon Oyuncu 5.1 1,140
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 192,940
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 22,974
2018 Dram Yapımcı 6.1 9,669
2018 Dram Oyuncu 5.4 2,460

Yıldızlar Asla Ölmez
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 10,661

6 Gün
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 24,446

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 175,693
2014 Dram Oyuncu 8.1 23,288

İtiraf: Bölüm 2
2013 Dram Oyuncu 6.6 97,700

Pislik
2013 Komedi Oyuncu 7.0 115,317

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 386,622

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 158,163
2011 Dram Oyuncu 7.3 92,647

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 242,153

Kartal
2011 Macera Oyuncu 6.2 73,781

İnziva
2011 Gerilim Oyuncu 5.8 12,635

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 155,183

Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 321,970

Mister Foe
2007 Dram Oyuncu 6.9 13,082

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 128,740
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 444,212
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 240
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 441

Yanlış Rehine
2005 Komedi Oyuncu 6.8 19,123

Sevgili Wendy
2004 Komedi Oyuncu 6.5 10,448
2004 Dram Oyuncu 6.5 9,340
2002 Dram Oyuncu 7.1 13,574
2002 Dram Oyuncu 5.9 13,197
2001 Aile Oyuncu 6.5 906

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Oyuncu 7.7 141,908
1998 News Oyuncu 3.0 2,401
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,285
1981 News Oyuncu 3.6 2,744
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024