Giriş Kayıt
Dax Belanger

Dax Belanger (55)


Oyuncu, Casting

Dax Belanger, 14 Mayıs 1967 Calgary, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu, casting.

Dehşet Adası (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Calgary, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: Michael Dax Belanger | Michael-Dax Belanger | Mich
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Oyuncu 5.5 9

Dehşet Adası
2009 42 Korku Oyuncu 5.1 4,274
2007 40 Komedi Oyuncu 5.7 1,011
2006 39 Gerilim Oyuncu 5.1 238
2002 Komedi Oyuncu 8.0 76,849
2002 35 Dram Oyuncu 5.9 613

İki Kırık Kalp
1999 32 Romantik Oyuncu 5.9 273
1995 28 Komedi Casting 4.5 2,321
1995 Dram Oyuncu 7.7 12,837
1994 27 Komedi Casting 4.6 2,765
1993 26 Aile Casting 4.8 2,296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023