Giriş Kayıt
David Beckham

David Beckham (49)


Oyuncu, Yapımcı

David Robert Joseph Beckham, 02 Mayıs 1975 Leytonstone, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

1999 yılının Temmuz ayında Victoria Beckham ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

The Class of 92 (2013), Beckham (2023), Zidane, un portrait du 21e siècle (2006), Cristiano Ronaldo: World at His Feet (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Robert Joseph Beckham
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1975
Doğum Yeri: Leytonstone, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Posh & Becks | Posh 'n' Becks
Takma İsmi: Dave
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
7.3 (4 Oy)
  • Currently 145/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 48 Belgesel Yapımcı    
2023 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.4 8,240
2023 Belgesel Oyuncu 8.3 333
2023 Belgesel Oyuncu 9.2 344
2022 Belgesel Oyuncu 6.6 164
2022 Belgesel Oyuncu 8.3 2,908
2022 47 Belgesel Oyuncu 4.6 8
2022 Spor Oyuncu 8.2 78
2022 Belgesel Oyuncu 7.1 632
2021 Komedi Oyuncu 8.6 19,853
2021 46 Belgesel Oyuncu 7.3 973
2020 Müzik Oyuncu 6.1 145

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 234,372
2017 42 Belgesel Oyuncu 5.2 364
2016 Oyuncu 7.2 407
2016 41 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 126
2016 41 Komedi Oyuncu 6.1 452
2015 40 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 67

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 40 Aksiyon Oyuncu 7.2 335,289
2015 40 Spor Oyuncu 7.2 291
2014 39 Belgesel Oyuncu 7.1 693
2014 39 Belgesel Oyuncu 6.4 2,264
2013 38 Belgesel Oyuncu 7.9 8,832
2013 38 Belgesel Oyuncu 6.8 200
2012 Spor Oyuncu 8.8 13
2012 37 Spor Oyuncu 8.3 3,246
2010 35 Belgesel Oyuncu 5.3 17

Hayata Çalım At
2009 34 Komedi Oyuncu 7.1 18,062
2009 Komedi Oyuncu 8.5 490,480
2009 34 Dram Oyuncu 3.2 13,136

Gol! 2
2007 32 Dram Oyuncu 5.8 34,215
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,306
2007 Reality-TV Oyuncu 5.5 257
2006 Spor Oyuncu 8.0 836
2006 31 Belgesel Oyuncu 6.1 3,111

Gol
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 66,243

Real
2005 30 Belgesel Oyuncu 6.1 880
2004 Belgesel Oyuncu 7.6 25
2003 Belgesel Oyuncu 7.6 72
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,677
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 27 Komedi Oyuncu
6.7 117,181
2002 Belgesel Oyuncu 8.3 132
2002 Spor Oyuncu 7.9 321
2002 Belgesel Oyuncu 7.1 17
2001 Belgesel Oyuncu 5.7 49
2000 25 Belgesel Oyuncu 5.8 500
2000 Spor Oyuncu 7.6 194
1999 Belgesel Oyuncu 9.1 278
1999 Belgesel Oyuncu 4.3 21
1998 Spor Oyuncu 7.9 324
1998 Belgesel Oyuncu 5.2 31
1998 Belgesel Oyuncu 5.5 37
1994 News Oyuncu 3.2 974
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,771

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 15,565
1964 News Oyuncu 8.6 2,716
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film