Giriş Kayıt
John Beckett

John Beckett


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

John Beckett, müzisyen, oyuncu, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Johnny Bivouac
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Müzik 4.4 258
2015 Fantastik Yapımcı 2.3 496
2013 Dram Müzik 6.0 1,953
2000 Komedi Oyuncu
Müzik
6.5 4,865
2000 Komedi Müzik
Oyuncu
8.1 435

Karanlık Tutkular
1995 Dram Müzik 5.9 3,294
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019