Giriş Kayıt
Betty Beckers

Betty Beckers (57)


Oyuncu

Betty Beckers, 03 Mayıs 1925 Villeneuve-Saint-Georges, Fransa doğumlu oyuncu.

La nuit de la mort! (1980), (1970) Hayat Bağları (1970), (1972) Sen ve Ben (1972), (1971) Şeref Yolu (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Betty Beckers, 21 Aralık 1982 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1925
Ölüm Tarihi: 21 Aralık 1982
Doğum Yeri: Villeneuve-Saint-Georges, Fransa
Diğer Bir İsmi: Detty Beckers | Maryse Beckers | Diana Belkis
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 55 Fantastik Oyuncu 6.2 594
1979 54 Dram Oyuncu 6.3 648
1974 49 Suç Oyuncu 6.2 240

Sen, Ben ve Diğerleri
1974 49 Dram Oyuncu 7.3 2,684
1973 48 Komedi Oyuncu 6.0 317

Sen ve Ben
1972 47 Dram Oyuncu 7.3 3,831

Şeref Yolu
1971 46 Suç Oyuncu 7.3 3,132

Hayat Bağları
1970 45 Dram Oyuncu 7.4 5,548
1962 37 Komedi Oyuncu 6.7 974

Hakikat
1960 35 Dram Oyuncu 7.6 4,441
1960 35 Oyuncu 6.6 165
1959 34 Dram Oyuncu 5.5 343
1957 32 Dram Oyuncu 6.9 511
1956 31 Dram Oyuncu 7.5 1,689
1955 30 Biyografi Oyuncu 6.1 614
1952 27 Komedi Oyuncu 7.4 396
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024