Giriş Kayıt
Neena Beber

Neena Beber


Senarist, Yapımcı

Neena Beber, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
8.1 205
2017 Komedi Yapımcı 7.8 14,072

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Senarist 5.6 9,780
1997 Animasyon Senarist 8.1 25,762
1994 Senarist 7.5 5,330
1993 Komedi Çeşitli 7.5 4,742
1991 Komedi Senarist
Yapımcı
7.1 9,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023