Giriş Kayıt
Gary Beadle

Gary Beadle


Oyuncu

Gary Beadle, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Small Axe (2020), Mezara Kadar (2007), Summer of Rockets (2019), The Toll (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu 8.1 98,332
2023 Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 7.4 1,743
2022 Macera Oyuncu 6.5 248
2022 Aksiyon Oyuncu 8.4 169,671
2021 Macera Oyuncu 7.2 12,249
2021 Komedi Oyuncu 5.8 1,499
2020 Dram Oyuncu 7.9 5,244
2019 Dram Oyuncu 7.0 2,179
2019 Suç Oyuncu 7.2 1,082
2019 Dram Oyuncu 5.2 5,113
2018 Dram Oyuncu 8.0 32,787

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 149,313
2015 Dram Oyuncu 6.2 1,044
2012 Komedi Oyuncu 5.9 20,327
2010 Dram Oyuncu 6.3 503
2009 Fantastik Oyuncu 5.8 3,390

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 10,419
2007 Dram Oyuncu 7.4 6,805
2001 Dram Oyuncu 8.0 11,447
2000 Dram Oyuncu 4.7 1,722
2000 Komedi Oyuncu 8.1 563
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,405

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,860
1992 Komedi Oyuncu 8.2 21,641
1987 Suç Oyuncu 6.4 3,240
1987 Komedi Oyuncu 5.9 200
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,711
1986 Dram Oyuncu 5.6 3,737
1985 Dram Oyuncu 4.7 9,271
1970 Game-Show Oyuncu 6.3 1,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film