Giriş Kayıt
John Beach

John Beach (94)


Oyuncu

John Beach, 09 Kasım 1903 doğumlu oyuncu.

Borderland (1937) yapımıyla biliniyor.

John Beach, 23 Ekim 1997 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Kasım 1903
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1997
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 38 Aksiyon Oyuncu 6.7 95
1940 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,324
1940 37 Western Oyuncu 7.3 52

Fareler Ve İnsanlar
1939 36 Dram Oyuncu 7.8 5,013
1939 36 Romantik Oyuncu 6.3 126
1939 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 268
1939 36 Western Oyuncu 7.4 91
1938 35 Western Oyuncu 6.5 118
1938 35 Western Oyuncu 6.1 267
1937 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 125
1937 34 Aksiyon Oyuncu 6.6 128
1937 34 Macera Oyuncu 7.2 142
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019