Giriş Kayıt
Anees Bazmee

Anees Bazmee


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Anees Bazmee, senarist, yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı.

Welcome (2007), Benimle Evlenir Misin? (2004), Singh Is Kinng (2008), No Entry (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anees | Anees Bazmi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 31,304
2019 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.2 2,613
2017 Komedi Yönetmen 5.6 4,110
2015 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.2 6,284
2012 Komedi Senarist 5.2 47
2011 Komedi Yönetmen 4.8 18,659
2011 Komedi Yönetmen
Senarist
4.7 5,961
2010 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.4 2,655
2009 Komedi Senarist 3.4 940
2008 Aksiyon Senarist
Yönetmen
5.7 15,706
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
7.0 23,294
2006 Komedi Senarist
Yönetmen
5.5 926
2005 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 12,164

Benimle Evlenir Misin?
2004 Komedi Senarist 6.7 15,885
2002 Suç Yönetmen
Senarist
6.5 2,905
2000 Komedi Senarist 5.1 2,084
1999 Romantik Senarist 6.2 1,580
1998 Komedi Senarist
Yönetmen
6.6 3,382
1997 Komedi Senarist 6.7 2,771

Ordu
1996 Aksiyon Senarist 4.3 1,784
1995 Aksiyon Senarist 4.3 407
1995 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.5 488
1995 Aksiyon Senarist 5.0 293
1994 Dram Senarist 5.8 1,328
1994 Komedi Senarist 6.4 2,977
1994 Aksiyon Senarist 4.5 461
1993 Komedi Senarist 6.8 2,121
1993 Aksiyon Senarist 5.2 2,915
1992 Senarist 5.0 56
1992 Komedi Senarist 6.1 831
1992 Aksiyon Senarist 6.5 1,103
1990 Aksiyon Senarist 6.6 154
1990 Dram Senarist 6.7 1,552
1982 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 1,025
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,778
- Komedi Yönetmen
Senarist
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023