Giriş Kayıt
James Bawden

James Bawden (49)


Kameraman, Görsel Efekt

James Bawden, 10 Mart 1920 Motherwell, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu kameraman, görsel efekt.

Amadeus (1984), Çağrı (1976), Kartal Kondu (1976), Çöl Aslani ömer Muhtar (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1920
Doğum Yeri: Motherwell, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: J. Bawden | Jimmy Bawden | Jim Bawden | James Bawd
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Kameraman 4.8 1,086
1984 Biyografi Kameraman 8.3 340,979
1982 Dram Kameraman 7.2 599

Çöl Aslani ömer Muhtar
1981 Biyografi Kameraman 8.4 12,644

Yaban kazlari
1978 Aksiyon Kameraman 6.8 10,832

39. Basamak
1978 Suç Kameraman 6.6 2,071

Çağrı
1976 Macera Kameraman 8.2 40,474

Kartal Kondu
1976 Macera Kameraman 6.9 17,380
1973 Dram Kameraman 6.4 993
1973 Dram Kameraman 6.7 241
1972 Komedi Kameraman 6.2 2,444
1971 Komedi Kameraman 6.2 2,568
1970 Komedi Kameraman 5.9 1,919
1970 Komedi Kameraman 5.5 327
1970 Macera Kameraman 6.0 2,324
1969 49 Komedi Kameraman 6.2 2,218
1969 49 Komedi Kameraman 6.6 4,199
1968 48 Macera Kameraman 6.8 4,103
1968 48 Aksiyon Kameraman 6.0 466

Çılgınlar Doktor
1967 47 Komedi Kameraman 6.5 3,048
1967 47 Suç Kameraman 6.4 1,201
1966 46 Komedi Kameraman 5.8 323
1965 45 Aksiyon Kameraman 5.9 1,302
1965 45 Suç Kameraman 6.7 3,747

Sahte Casus
1964 44 Komedi Kameraman 6.1 663
1963 43 Komedi Kameraman 7.1 893
1963 43 Komedi Kameraman 5.7 500
1962 42 Komedi Kameraman 6.3 432

Toreadorların Valsi
1962 42 Komedi Kameraman 5.8 578
1961 41 Komedi Kameraman 6.8 487

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Kameraman 8.2 5,959
1960 40 Komedi Kameraman 5.7 296
1958 38 Komedi Kameraman 7.1 1,191

Ölmeyen ask
1958 38 Dram Kameraman 5.8 515
1958 38 Dram Kameraman 5.5 231
1956 36 Biyografi Görsel Efekt 7.2 2,100

Sahte milyoner
1954 34 Komedi Kameraman 6.9 2,995
1954 34 Macera Kameraman 6.5 1,726
1954 34 Dram Kameraman 6.5 652
1954 34 Komedi Kameraman 6.8 1,130
1953 33 Gerilim Kameraman 6.7 118
1953 33 Dram Kameraman 7.0 867
1951 31 Macera Kameraman 5.8 184

Bir Erkek, Bir Kız Ve Bir Motosiklet
1949 29 Komedi Kameraman 6.3 112
1947 27 Macera Kameraman 6.6 391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019