Giriş Kayıt
Tyler Bates

Tyler Bates


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Tyler Bates, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Galaksinin Koruyucuları (2014), 300 Spartalı (2006), Galaksinin Koruyucuları 2 (2017), John Wick (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
Boyu: 1.89 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Müzik 5.5 87,770

John Wick: Bölüm 4
2023 Aksiyon Müzik 8.6 8,140
2022 Korku Müzik 7.0 81,110
2022 Korku Müzik 7.0 17,480
2022 Aksiyon Müzik 6.2 19,472
2022 Animasyon Müzik 8.2 303
2019 Animasyon Müzik 8.7 192
2019 Animasyon Müzik 8.8 2,713
2019 Fantastik Müzik 7.0 9,130

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Aksiyon Müzik 6.5 233,917

John Wick 3: Parabellum
2019 Aksiyon Müzik 7.4 421,315
2018 Dram Müzik 6.6 4,483
2018 Aksiyon Müzik 6.6 19,043

Beni Satan Casus
2018 Aksiyon Müzik 6.0 82,602
2018 Aksiyon Müzik 7.6 638,060

Yarını Yok
2017 Aksiyon Müzik 5.8 16,028
2017 Aksiyon Müzik 8.4 262,204

Aramaya Devam
2017 Korku Müzik 4.3 4,944
2017 Kısa Metraj Müzik 8.1 1,767

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Müzik 6.7 205,353

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 753,338
2017 Aksiyon Müzik 7.4 507,113
2016 Belgesel Oyuncu 7.5 4,850

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Müzik 6.2 57,839
2016 Suç Müzik 5.5 16,870
2016 Belgesel Müzik 6.9 1,730
2016 Dram Müzik 4.3 8
2014 Aksiyon Müzik 7.4 733,345
2014 Müzik 6.1 1,124

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Müzik
Oyuncu
8.0 1,264,839

Uçuş 7500
2014 Korku Müzik 4.8 17,050
2014 Gerilim Müzik 5.8 4,768
2014 Dram Müzik
Müzik
7.1 25,364
2014 Komedi Müzik    
2014 Dram Müzik 8.5 19,499

Ayin
2013 Korku Müzik 6.1 20,791
2013 Aksiyon Müzik 7.8 3,437

Çatlak Film
2013 Komedi Müzik 4.3 111,624
2013 Korku Müzik 4.3 943
2013 Suç Müzik 7.0 6,031

Katil Joe
2011 Suç Müzik 6.7 82,941

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Müzik 4.9 63,636

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.1 102,474
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 251,659
2010 Animasyon Müzik
Müzik
8.1 3,167

Yol
2010 Macera Müzik
Müzik
7.3 35,084
2010 Komedi Müzik
Müzik
6.7 83,459

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Müzik 4.8 59,482
2009 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 8,163

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Müzik 7.0 7,093
2009 Aksiyon Müzik 7.6 579,082
2009 Aksiyon Müzik 6.6 706

Davetsiz Gelen 2
2008 Korku 4.8 3,546

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Müzik 5.5 177,879

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Müzik 4.5 21,736
2008 Aksiyon Müzik 5.9 79,659

Cadılar Bayramı
2007 Korku Müzik 6.0 130,022

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Müzik 7.5 190,553
2007 Komedi Müzik 8.3 187,785

300 Spartalı
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 859,506

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Müzik 5.0 28,680

Yaratıklar
2006 Komedi Müzik
Müzik
6.5 88,380

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.1 10,775

Vahşet Çetesi
2005 Korku Müzik
Müzik
6.7 105,339
2005 Suç Müzik 6.1 709
2004 Belgesel Müzik 7.3 257

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Müzik 7.3 270,636

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Müzik 3.8 28,541

Baadasssss!
2003 Biyografi Müzik 7.3 5,146

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Müzik 4.6 16,637

Hayaletler Şehri
2002 Suç Müzik 5.9 5,774
2002 Aksiyon Müzik 5.0 1,450
2002 Komedi Müzik 6.0 3,219

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Müzik 5.4 16,787
2001 Animasyon Müzik
Müzik
8.5 58,980
2001 Komedi Müzik 5.5 2,415
2001 Komedi Müzik 6.0 631
2000 Biyografi Müzik 5.9 3,619

Çığlık
2000 Komedi Müzik 3.9 11,456

Yüzleşme
2000 Aksiyon Müzik
Müzik
5.1 36,437
1997 Biyografi Müzik
Müzik
5.5 2,434
1997 Komedi Müzik 5.6 430

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Müzik 5.4 2,044
1995 Aksiyon Müzik 4.5 322
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024