Giriş Kayıt
Tyler Bates

Tyler Bates


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Tyler Bates, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Galaksinin Koruyucuları (2014), 300 Spartalı (2006), Galaksinin Koruyucuları 2 (2017), John Wick (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
Boyu: 1.89 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Müzik 7.2 13,645
2022 Korku Müzik 7.0 17,480
2022 Aksiyon Müzik 6.2 19,472
2019 Animasyon Müzik 8.7 192
2019 Animasyon Müzik 8.8 2,713
2019 Fantastik Müzik 7.0 7,642

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Aksiyon Müzik 6.5 216,509

John Wick 3: Parabellum
2019 Aksiyon Müzik 7.4 351,631
2018 Dram Müzik 6.6 4,235
2018 Aksiyon Müzik 6.5 17,416

Beni Satan Casus
2018 Aksiyon Müzik 6.0 79,133
2018 Aksiyon Müzik 7.7 590,407

Yarını Yok
2017 Aksiyon Müzik 5.8 14,951
2017 Aksiyon Müzik 8.5 240,774

Aramaya Devam
2017 Korku Müzik 4.3 4,677
2017 Kısa Metraj Müzik 8.1 1,767

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Müzik 6.7 196,932

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 689,633
2017 Aksiyon Müzik 7.4 440,142
2016 Belgesel Oyuncu 7.5 4,691

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Müzik 6.1 52,772
2016 Suç Müzik 5.5 16,331
2016 Belgesel Müzik 6.9 1,710
2016 Dram Müzik 4.3 8
2014 Aksiyon Müzik 7.4 643,134
2014 Müzik 6.0 1,118

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Müzik
Oyuncu
8.0 1,188,489

Uçuş 7500
2014 Korku Müzik 4.8 16,324
2014 Gerilim Müzik 5.8 4,614
2014 Dram Müzik
Müzik
7.1 24,323
2014 Komedi Müzik    
2014 Dram Müzik 8.5 18,552

Ayin
2013 Korku Müzik 6.1 19,585
2013 Aksiyon Müzik 7.8 3,140

Çatlak Film
2013 Komedi Müzik 4.3 107,317
2013 Korku Müzik 4.3 921
2013 Suç Müzik 7.0 5,928

Katil Joe
2011 Suç Müzik 6.7 79,606

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Müzik 4.9 61,884

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.1 100,165
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 244,984
2010 Animasyon Müzik
Müzik
8.1 2,885

Yol
2010 Macera Müzik
Müzik
7.3 33,432
2010 Komedi Müzik
Müzik
6.7 81,188

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Müzik 4.8 56,664
2009 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 7,937

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Müzik 7.1 6,864
2009 Aksiyon Müzik 7.6 556,755
2009 Aksiyon Müzik 6.6 676

Davetsiz Gelen 2
2008 Korku 4.8 3,443

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Müzik 5.5 172,518

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Müzik 4.5 21,310
2008 Aksiyon Müzik 5.9 78,094

Cadılar Bayramı
2007 Korku Müzik 6.0 124,396

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Müzik 7.5 186,203
2007 Komedi Müzik 8.3 182,845

300 Spartalı
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 827,006

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Müzik 5.0 27,729

Yaratıklar
2006 Komedi Müzik
Müzik
6.5 83,989

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.1 10,516

Vahşet Çetesi
2005 Korku Müzik
Müzik
6.7 101,933
2005 Suç Müzik 6.0 677
2004 Belgesel Müzik 7.3 253

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Müzik 7.3 259,066

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Müzik 3.8 28,123

Baadasssss!
2003 Biyografi Müzik 7.3 5,030

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Müzik 4.6 16,102

Hayaletler Şehri
2002 Suç Müzik 5.9 5,583
2002 Aksiyon Müzik 5.0 1,406
2002 Komedi Müzik 6.0 3,126

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Müzik 5.4 16,120
2001 Animasyon Müzik
Müzik
8.5 54,715
2001 Komedi Müzik 5.5 2,325
2001 Komedi Müzik 6.0 610
2000 Biyografi Müzik 5.8 3,535

Çığlık
2000 Komedi Müzik 3.9 11,147

Yüzleşme
2000 Aksiyon Müzik
Müzik
5.1 35,182
1997 Biyografi Müzik
Müzik
5.5 2,337
1997 Komedi Müzik 5.7 417

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Müzik 5.4 1,947
1995 Aksiyon Müzik 4.5 296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023