Giriş Kayıt
Fanny Bastien

Fanny Bastien (62)


Oyuncu

Fanny Bastien, 13 Aralık 1961 doğumlu oyuncu.

Pinot simple flic (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1961
Diğer Bir İsmi: Fanny Meunier
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 7.9 4,126
1991 30 Dram Oyuncu    
1988 27 Biyografi Oyuncu 6.6 404
1987 26 Suç Oyuncu 6.5 351
1986 25 Biyografi Oyuncu 5.9 471
1985 24 Suç Oyuncu 5.1 114
1984 23 Biyografi Oyuncu 5.7 213

Araba Mezarlığı
1983 22 Oyuncu 5.7 133
1980 19 Dram Oyuncu 5.4 2,183
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film