Giriş Kayıt
Ettore Bassi

Ettore Bassi (53)


Oyuncu

Ettore Bassi, 16 Nisan 1970 Bari, Puglia, İtalya doğumlu oyuncu.

Giuseppe Moscati: L'amore che guarisce (2007), Pope John Paul II (2005), (2005) San Pietro (2005), (2008) Il commissario Rex (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1970
Doğum Yeri: Bari, Puglia, İtalya
Burcu: Koç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 6.7 58
2015 Oyuncu 6.9 96
2011 Komedi Oyuncu 6.5 82
2010 40 Biyografi Oyuncu 6.4 322
2008 Oyuncu 6.4 531
2007 Biyografi Oyuncu 7.9 534
2006 36 Dram Oyuncu 6.9 100
2005 35 Biyografi Oyuncu 6.7 1,239
2005 35 Dram Oyuncu 6.9 583
2002 Dram Oyuncu 4.3 271
2001 31 Dram Oyuncu 5.7 68
1998 Oyuncu 5.7 479
1996 Dram Oyuncu 4.3 259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024