Giriş Kayıt
Fiona Bartlett

Fiona Bartlett


Editör

Fiona Bartlett, editör.

Yaşayan Ölü (1992), When Strangers Appear (2001), The Changeover (2017), King Kong (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Çeşitli 5.2 874
2016 Aksiyon Editorial Department 7.2 702
2005 Aksiyon Çeşitli 7.2 370,153
2001 Aksiyon Çeşitli 6.4 2,610
1995 Dram Çeşitli 5.5 30

Yaşayan Ölü
1992 Komedi Çeşitli 7.5 87,086
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019