Giriş Kayıt
Nerea Barros

Nerea Barros (41)


Oyuncu, Yapımcı

Nerea Barros Noya, 11 Mayıs 1981 Santiago de Compostela, A Coruña, Galicia, İspanya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Bataklık (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nerea Barros Noya
Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1981
Doğum Yeri: Santiago de Compostela, A Coruña, Galicia, İspanya
Burcu: Boğa
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Oyuncu 6.9 67
2021 Macera Oyuncu 7.4 62
2020 39 Dram Oyuncu 5.8 370
2020 39 Korku Oyuncu 6.7 205
2019 Dram Oyuncu 6.8 1,386
2018 Gerilim Oyuncu 7.2 3,631
2018 37 Belgesel Yapımcı 6.8 367
2017 36 Dram Oyuncu 4.7 44
2015 Dram Oyuncu 7.0 321
2015 Suç Oyuncu 8.2 69

Bataklık
2014 33 Suç Oyuncu 7.2 34,510
2014 Dram Oyuncu 7.3 1,129
2013 Oyuncu 8.3 4,324
2011 Dram Oyuncu 5.5 308
2009 Dram Oyuncu 8.3 84
2008 Komedi Oyuncu 7.3 54
2004 23 Dram Oyuncu 6.3 189
1998 17 Dram Oyuncu 6.4 36
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023