Giriş Kayıt
Alexandre Barros

Alexandre Barros


Oyuncu

Alexandre Barros, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Alexandre de Barros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 8.1 1,244
2006 Komedi Oyuncu 5.9 125
2001 Dram Oyuncu 7.7 346
1999 Aile Oyuncu 5.7 30
1995 Komedi Oyuncu 4.3 527
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019