Giriş Kayıt
Kathleen Barr

Kathleen Barr (55)


Oyuncu

Kathleen Barr, 06 Nisan 1967 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Coop Kat'e Karşı (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1967
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Baar | Kathleen Bar
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 55 Animasyon Oyuncu 6.8 33
2021 54 Animasyon Oyuncu 7.0 53
2021 54 Animasyon Oyuncu 4.9 339
2020 53 Animasyon Oyuncu 6.3 19,723
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 177
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 4,516
2018 Oyuncu 3.7 1,231
2018 Oyuncu 7.2 687
2018 Animasyon Oyuncu 6.2 277
2018 Animasyon Oyuncu 7.7 1,472

Süper Öcüler
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 426
2017 Animasyon Oyuncu 4.7 289
2016 Animasyon Oyuncu 5.1 239
2016 49 Animasyon Oyuncu 6.4 1,496

Barbie ve Köpekçikler Ada Macerası
2016 49 Animasyon Oyuncu 4.8 359
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 344

Barbie: Gizli Ajan Takımı
2016 49 Animasyon Oyuncu 5.5 1,027

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Oyuncu 5.0 3,314

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 48 Animasyon Oyuncu 5.3 963
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.9 3,214

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.1 1,422
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 282
2013 Animasyon Oyuncu 5.0 331

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.1 1,388

Uzay Postası
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 94
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 427
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 1,221
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.2 5,478
2012 Aile Oyuncu 6.9 61
2012 Animasyon Oyuncu 6.3 954
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 1,831

Barbie Denizkızı Hikayesi 2
2012 45 Animasyon Oyuncu 6.0 1,924

Zhu Zhu Pets: Zhu'ya Yolculuk
2011 44 Animasyon Oyuncu 4.5 219

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Oyuncu 4.8 273
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 5,519
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 260
2010 43 Animasyon Oyuncu 5.5 53

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 21,397

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 43 Animasyon Oyuncu 6.2 3,087
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 329

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 42 Animasyon Oyuncu 6.2 3,406

Barbie Parmak Kız
2009 42 Animasyon Oyuncu 5.7 2,000
2009 42 Animasyon Oyuncu 7.1 13
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 103

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.3 2,732

Coop Kat'e Karşı
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 3,505

Barbie ve Kristal Şato
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.4 3,519

Barbie: Mariposa ve Kelebek Peri Dostları
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.0 2,861
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 1,128
2007 40 Animasyon Oyuncu 2.9 2,465
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.3 1,853

Barbie Adalar Prensesi
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.4 3,877
2007 40 Animasyon Oyuncu 4.7 360

Barbie Periler Ülkesi: Gökkuşağının Sihri
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.2 2,582
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.7 3,836
2007 40 Animasyon Oyuncu 5.9 581

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.8 5,266

Barbie Mermaidia Yolculuğu
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.2 3,655
2005 38 Animasyon Oyuncu 5.7 1,384

Barbie: Pegasus'un Sihri
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.5 4,362
2005 38 Animasyon Oyuncu 5.9 600

Barbie Periler Ülkesinde
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.0 4,268
2005 Animasyon Oyuncu 5.1 8,644

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 37 Animasyon Oyuncu 6.9 7,433

Barbie Kuğu Gölü
2003 36 Animasyon Oyuncu 6.4 6,346

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 Animasyon Oyuncu 5.5 3,494
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 511
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 1,341
2002 Macera Oyuncu 3.5 736
2002 Animasyon Oyuncu 6.1 4,854
2001 34 Animasyon Oyuncu 8.3 411
2001 34 Aksiyon Oyuncu 8.5 516

Barbie Fındıkkıran Balesinde
2001 34 Animasyon Oyuncu 6.3 6,899
2000 33 Animasyon Oyuncu 4.5 1,989
2000 33 Animasyon Oyuncu 4.5 1,094
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 38,583
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,571

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Oyuncu 5.8 3,602
1998 31 Animasyon Oyuncu 5.8 2,932
1997 30 Animasyon Oyuncu 5.8 328

Erdem Savaşçıları
1997 30 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,317
1997 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 418
1995 Animasyon Oyuncu 5.7 497
1995 Animasyon Oyuncu 6.3 240
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 5,557
1993 Aksiyon Oyuncu 6.3 297
1993 26 Animasyon Oyuncu 6.9 211
1993 26 Animasyon Oyuncu    
1992 25 Animasyon Oyuncu 7.3 918
1991 24 Komedi Oyuncu 7.0 925
1989 Animasyon Oyuncu 7.9 5,301
1986 Animasyon Oyuncu 8.2 1,140
1981 14 Animasyon Oyuncu 7.1 549
1979 12 Animasyon Oyuncu 7.4 2,142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023