Giriş Kayıt
Franco Bario

Franco Bario


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Franco Bario, yapımcı, yapım yöneticisi.

Zil Çalınca (1989), A.P. Bio (2017), Saved by the Bell: The College Years (1993), Saved by the Bell: Hawaiian Style (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Franco E. Bario
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Yapımcı 5.0 1,735
2019 Komedi Yapımcı 5.3 1,524
2018 Dram Yapımcı 7.4 3,424
2017 Komedi Yapımcı 7.4 16,719
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.7 1,125
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.1 2,609
2014 Komedi Yapımcı 5.8 960

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.7 5,858
2011 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 3,309
2011 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 541
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 871
2009 Komedi Yapımcı 6.3 504
2009 Komedi Yapımcı 5.6 543
2008 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.1 940
1998 Komedi Yapımcı 8.1 189,571
1993 Komedi Yapımcı 6.3 5,333
1992 Komedi Yapımcı 6.1 3,138
1991 Komedi Çeşitli 6.8 2,349

Zil Çalınca
1989 Komedi Yapımcı 7.1 37,573
1987 Komedi Yapımcı 6.7 2,118
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024