Giriş Kayıt
George Barbier

George Barbier (79)


Oyuncu

George Barbier, 19 Kasım 1865 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

The Cat's-Paw (1934), The Adventures of Marco Polo (1938), The Smiling Lieutenant (1931), Wife vs. Secretary (1936) gibi yapımlarla biliniyor.

George Barbier, 19 Temmuz 1945 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1865
Ölüm Tarihi: 19 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: George W. Barbier
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1943 78 Komedi Oyuncu 6.8 385
1942 77 Komedi Oyuncu 7.6 6,117
1942 77 Dram Oyuncu 6.3 378
1942 77 Biyografi Oyuncu 7.7 13,053
1941 76 Komedi Oyuncu 6.2 13
1941 76 Dram Oyuncu 5.6 82

Frank James'in Dönüşü
1940 75 Western Oyuncu 6.6 2,593
1938 73 Aksiyon Oyuncu 4.9 455
1938 73 Müzikal Oyuncu 6.4 522
1938 73 Dram Oyuncu 6.6 691
1938 73 Macera Oyuncu 5.6 856
1937 72 Komedi Oyuncu 6.1 243
1937 72 Komedi Oyuncu 7.7 1,856
1937 72 Müzikal Oyuncu 6.8 486
1936 71 Komedi Oyuncu 6.7 1,408
1936 71 Komedi Oyuncu 6.8 808
1936 71 Komedi Oyuncu 7.1 2,824
1935 70 Macera Oyuncu 6.7 914
1935 70 Komedi Oyuncu 7.1 127
1934 69 Komedi Oyuncu 6.8 1,067
1934 69 Müzikal Oyuncu 7.2 2,360
1934 69 Komedi Oyuncu 6.2 205
1934 69 Dram Oyuncu 6.1 223
1932 67 Dram Oyuncu 6.7 946
1932 67 Komedi Oyuncu 7.0 176

Gökdelen Ruhları
1932 67 Dram Oyuncu 7.2 646
1932 67 Komedi Oyuncu 7.2 1,852
1931 66 Komedi Oyuncu 7.0 501
1931 66 Komedi Oyuncu 7.3 3,008
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,821) The 100 (1,659) Euphoria (1,305) Fear the Walking Dead (1,303) La casa de papel (1,133) Chernobyl (1,041) The Big Bang Theory (1,029) 13 Reasons Why (1,011) Yellowstone (985) Legion (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019