Giriş Kayıt
Reggie Bannister

Reggie Bannister


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen, Yönetmen Asistanı

Reggie Bannister, oyuncu, yapımcı, müzisyen, yönetmen asistanı.

2001 yılının Eylül ayında Gigi Bannister ile evlendi.

Manyak (1979), Manyak 2 (1988), Phantasm III: Lord of the Dead (1994), Phantasm IV: Oblivion (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Reggie Banister
Takma İsmi: Regman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 9.4 1,896
2017 Komedi Oyuncu 4.0 310
2016 Korku Oyuncu 3.6 102
2016 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
Müzik
4.9 5,187
2013 Aksiyon Oyuncu 1.8 584
2012 Komedi Yapımcı
Müzik
Oyuncu
Müzik
4.5 1,313
2012 Komedi Oyuncu 5.6 516
2011 Korku Oyuncu 4.6 96
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
6.9 73
2011 Korku Oyuncu 3.7 179
2010 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
5.1 287
2010 Korku Oyuncu 4.0 243
2010 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
Özel Efekt
Yapımcı
Müzik
Oyuncu
5.4 82
2010 Korku Oyuncu 2.8 473
2010 Dram Oyuncu
0
5.3 1,309
2008 Komedi Oyuncu 3.1 598
2007 Gerilim Oyuncu 3.7 349
2007 Korku Oyuncu 4.2 2,043
2007 Korku Oyuncu
Özel Efekt
3.0 372
2007 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Yapımcı
3.5 94
2006 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,001

Mezarlık Bekçileri
2006 Korku Oyuncu 3.5 1,207
2005 Korku Oyuncu 3.1 1,261
2002 Komedi Oyuncu 6.9 51,559
1998 Korku Oyuncu 5.5 8,447

Tılsım
1997 Fantastik Oyuncu 5.8 25,516
1995 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,294
1994 Komedi Oyuncu 5.4 231
1994 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,642
1990 Korku Oyuncu 4.2 2,818
1988 Macera Oyuncu 6.0 1,227

Manyak 2
1988 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,799

Manyak
1979 Korku Oyuncu 6.6 41,386
1976 Komedi Oyuncu
Müzik
7.2 792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film