Giriş Kayıt
Honoré de Balzac

Honoré de Balzac (51)


Senarist

Honoré Balssa, 20 Mayıs 1799 Tours, Indre-et-Loire, Fransa doğumlu senarist.

Güzel Gürültücü (1991), Sönmüş Hayaller (2021), Kuzen Bette (1998), Le colonel Chabert (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Honoré de Balzac, 18 Ağustos 1850 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Honoré Balssa
Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1799
Ölüm Tarihi: 18 Ağustos 1850
Doğum Yeri: Tours, Indre-et-Loire, Fransa
Diğer Bir İsmi: Balzac | Honoré De Balzac | H. de Balzac | Honorat
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sönmüş Hayaller
2021 Dram Senarist 7.4 4,572
2021 Dram Senarist    
2010 Dram Senarist 6.7 653
2008 Korku Senarist 6.1 172

Baltaya El Sürmeyin
2007 Dram Senarist 6.5 1,464
2004 Senarist 6.8 209

Kuzen Bette
1998 Komedi Senarist 6.2 2,837
1997 Macera Senarist 6.3 916
1994 Dram Senarist 6.9 2,073
1993 Komedi Senarist 8.1 15
1992 Senarist 6.7 45
1992 Dram Senarist 7.4 715

Güzel Gürültücü
1991 Dram Senarist 7.5 9,349
1983 Dram Senarist 4.4 505
1973 Dram Senarist 7.8 233
1971 Dram Senarist    
1967 Senarist 5.7 287
1961 Dram Senarist 6.2 224
1953 Dram Senarist 8.2 89
1942 Dram Senarist 6.4 122
1920 Dram Senarist 6.9 267
1909 Kısa Metraj Senarist 6.0 958
1909 Kısa Metraj Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024