Giriş Kayıt
Elena Ballesteros

Elena Ballesteros (43)


Oyuncu

María Elena Ballesteros Triguero, 05 Temmuz 1981 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Kapan (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: María Elena Ballesteros Triguero
Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: María Elena Ballesteros
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.0 331
2015 34 Gerilim Oyuncu 5.6 98
2014 Oyuncu 6.6 113
2014 Komedi Oyuncu 5.8 195
2012 Dram Oyuncu 7.0 125

Ya Aşk Olmasaydı?
2011 30 Komedi Oyuncu 5.4 897
2010 29 Dram Oyuncu 6.2 34

Kapan
2007 26 Gizem Oyuncu 6.6 22,937
2007 Oyuncu 5.1 135
2007 26 Komedi Oyuncu 5.0 449
2006 Dram Oyuncu 3.7 11
2006 Komedi Oyuncu 6.8 228
2003 22 Dram Oyuncu 6.2 1,463
2001 Oyuncu 7.4 1,618
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 125
1999 Komedi Oyuncu 7.1 1,520
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 362
1997 Komedi Oyuncu 5.9 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film