Giriş Kayıt
Istvan Bolla

Istvan Bolla (58)


Kameraman

Istvan Bolla, 16 Nisan 1953 Budapest, Macaristan doğumlu kameraman.

Hum Dil De Chuke Sanam (1999), Tehlikeli Tutkular (2009), İyi İnsan (2008), Valami Amerika (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Istvan Bolla, 01 Haziran 2011 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1953
Ölüm Tarihi: 01 Haziran 2011
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Diğer Bir İsmi: István Bolla | Bolla István | Ifj. Bolla István
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 57 Aksiyon Kameraman 4.8 1,730

Tehlikeli Tutkular
2009 56 Dram Kameraman 6.0 6,820

İyi İnsan
2008 55 Dram Kameraman 6.2 6,495
2008 55 Korku Kameraman 5.0 2,620
2007 Komedi Kameraman 7.1 494
2003 50 Dram Kameraman 7.1 2,005

Ben Casus
2002 49 Aksiyon Kameraman 5.4 46,635
2002 49 Macera Kameraman 6.9 4,310
2001 48 Aksiyon Kameraman 4.7 2,500
2001 48 Komedi Kameraman 7.9 2,701
2000 47 Dram Kameraman 4.8 1,006
1999 46 Komedi Kameraman 7.5 15,663
1998 45 Dram Kameraman 7.0 146
1997 44 Aksiyon Kameraman 6.1 450
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,512) The 100 (1,841) La casa de papel (1,600) Legion (1,376) Mindhunter (1,373) Chernobyl (1,247) Euphoria (1,223) Preacher (1,219) Yellowstone (1,145) The Big Bang Theory (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019