Giriş Kayıt
George Ball

George Ball


Oyuncu

George Ball, oyuncu.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,248
2010 Aksiyon Oyuncu 9.2 7,546
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,252
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,002
1999 Dram Oyuncu 6.9 5,226

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,113
1973 Suç Oyuncu 6.8 1,840
1963 Dram Oyuncu 6.5 4,016
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019