Giriş Kayıt
Paul Bales

Paul Bales


Yapımcı, Senarist

Paul Bales, yapımcı, senarist.

Köpekbalığı İstilası (2013), Sharknado 2: The Second One (2014), Sharknado 3: Oh Hell No! (2015), Sharknado 4: The 4th Awakens (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul S. Bales
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Yapımcı 4.1 19
2023 Aksiyon Yapımcı 3.5 103
2023 Korku Yapımcı    
2023 Korku Yapımcı 6.5 46
2023 Aksiyon Yapımcı 4.1 85
2023 Aksiyon Yapımcı 6.4 7
2023 Aksiyon Yapımcı 4.4 42
2023 Savaş Yapımcı    
2023 Aksiyon Yapımcı 4.8 22
2023 Aksiyon Yapımcı 3.5 154
2023 Aksiyon Yapımcı    
2023 Romantik Yapımcı 8.2 8
2022 Aksiyon Yapımcı 4.3 106
2022 Aksiyon Yapımcı 3.8 53
2022 Aksiyon Yapımcı 2.9 127
2022 Korku Yapımcı 8.0 9
2022 Aksiyon Yapımcı 4.0 89
2022 Aksiyon Yapımcı 2.3 41
2022 Gerilim Yapımcı 3.2 2,547
2022 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2022 Gerilim Yapımcı 2.3 14
2022 Aksiyon Yapımcı    
2022 Aksiyon Yapımcı    
2022 Komedi Yapımcı    
2021 Aksiyon Yapımcı 2.7 176
2021 Bilim-Kurgu Yapımcı 2.6 58
2021 Aksiyon Yapımcı    
2021 Gizem Yapımcı 4.8 121
2021 Aksiyon Yapımcı    
2021 Komedi Yapımcı 5.5 51
2021 Aksiyon Yapımcı    
2021 Aksiyon Yapımcı 2.2 132
2021 Aksiyon Yapımcı 3.9 44
2021 Aksiyon Yapımcı 3.7 14
2021 Aksiyon Yapımcı    
2021 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.6 81
2021 Aksiyon Yapımcı 2.5 117
2020 Macera Yapımcı 3.4 22
2020 Aksiyon Yapımcı 2.7 17
2020 Aksiyon Yapımcı 2.4 14
2020 Macera Yapımcı 4.8 16
2020 Gerilim Yapımcı 6.2 17
2020 Aksiyon Yapımcı 3.6 50
2020 Aksiyon Yapımcı 2.6 105
2020 Aksiyon Yapımcı 3.1 12
2020 Aksiyon Yapımcı    
2020 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.3 15
2020 Animasyon Yapımcı 6.4 5
2020 Bilim-Kurgu Yapımcı 2.6 7
2020 Dram Yapımcı 7.2 270
2019 Aksiyon Yapımcı 3.9 57
2019 Dram Yapımcı 5.8 27
2019 Gerilim Yapımcı 6.7 256
2019 Aksiyon Yapımcı 2.3 125
2019 Macera Yapımcı 2.0 1,297
2019 Aksiyon Yapımcı 6.6 34,708
2019 Aksiyon Yapımcı 2.3 79
2019 Gerilim Yapımcı 5.3 162
2019 Aksiyon Yapımcı 3.5 661
2019 Aksiyon Yapımcı 3.0 26
2019 Korku Yapımcı    
2018 Aksiyon Yapımcı 1.8 296
2018 Bilim-Kurgu Yapımcı 2.7 803
2018 Aksiyon Yapımcı 2.3 867
2018 Aksiyon Yapımcı 1.8 1,103
2018 Aksiyon Yapımcı 2.8 1,576
2018 Aksiyon Yapımcı 2.8 2,591
2018 Bilim-Kurgu Yapımcı 2.3 541
2018 Aksiyon Yapımcı 3.1 683
2018 Aksiyon Yapımcı 2.5 633
2018 Aksiyon Yapımcı 1.9 999
2017 Dram Yapımcı 5.3 271
2017 Dram Yapımcı 4.9 403
2017 Aksiyon Yapımcı 2.6 768
2017 Korku 4.6 2,694
2017 Dram Yapımcı 3.8 1,250
2017 Aksiyon Yapımcı 2.9 1,182
2017 Aksiyon Yapımcı 3.9 7,012
2017 Aksiyon Yapımcı 3.5 4,716
2017 Aksiyon Yapımcı 2.9 892
2017 Aksiyon Yapımcı 2.2 658
2017 Animasyon Yapımcı 2.7 623
2017 Korku Yapımcı 3.0 1,827
2017 Aksiyon Yapımcı 2.2 704
2017 Aksiyon Yapımcı 2.6 737
2017 Aksiyon Yapımcı 2.5 2,082
2017 Komedi Yapımcı 3.2 415
2016 Dram Yapımcı 4.5 518
2016 Dram Yapımcı 4.3 280
2016 Gerilim Yapımcı 4.6 720
2016 Aksiyon Yapımcı 2.7 452
2016 Dram Yapımcı 4.3 253
2016 Aksiyon Yapımcı 5.0 1,258
2016 Biyografi Yapımcı 3.0 169
2016 Aksiyon Yapımcı 2.7 863
2016 Korku Yapımcı 3.9 9,128
2016 Aksiyon Yapımcı 2.6 1,614
2016 Aksiyon Yapımcı 3.0 1,464
2016 Aksiyon Yapımcı 2.2 1,203
2016 Korku Yapımcı 3.2 815
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 2.2 2,056
2016 Animasyon Yapımcı 1.6 464
2016 Korku 4.0 1,094
2016 Komedi Yapımcı 3.2 1,461
2016 Dram Yapımcı 4.8 675
2016 Aksiyon Yapımcı 3.4 2,975
2016 Korku Yapımcı 3.7 1,427
2015 Korku Yapımcı 3.0 1,058
2015 Aksiyon Yapımcı 2.5 953
2015 Korku Yapımcı 3.2 820
2015 Aksiyon Yapımcı 4.0 13,947
2015 Aksiyon Yapımcı 2.7 3,564
2015 Aksiyon Yapımcı 4.4 2,363
2015 Aksiyon Yapımcı 2.7 1,875
2015 Aksiyon Yapımcı 2.2 6,829
2015 Aksiyon Yapımcı 2.9 829
2015 Aksiyon Yapımcı 2.7 2,573
2015 Dram Yapımcı 3.8 552
2015 Dram Yapımcı 3.4 2,726
2014 Macera Yapımcı 1.9 2,519
2014 Aksiyon Yapımcı 2.4 952
2014 Aile Yapımcı 3.0 870
2014 Aksiyon Yapımcı 6.7 39,410
2014 Komedi Yapımcı 3.6 1,763
2014 Aksiyon Yapımcı 3.7 2,778
2014 Aksiyon Yapımcı 3.5 5,241
2014 Korku Yapımcı 4.0 20,649
2014 Aksiyon Yapımcı 2.1 2,549
2014 Korku Yapımcı 3.6 1,955
2014 Macera Yapımcı 2.8 2,048
2014 Aksiyon Yapımcı 2.8 1,101
2014 Komedi Yapımcı 3.6 1,594
2014 Aksiyon Yapımcı 3.4 793
2014 Aksiyon Yapımcı 3.3 3,042
2014 Aksiyon Yapımcı 2.6 2,283
2014 Komedi Yapımcı 3.7 2,940
2014 Aksiyon Yapımcı 2.5 2,297
2014 Aksiyon Yapımcı 3.3 1,923
2014 Aksiyon Yapımcı 2.6 3,478
2013 Aksiyon Yapımcı 2.1 661
2013 Suç Yapımcı 4.3 5,228
2013 Dram Yapımcı 5.4 1,319

Bell Cadısı Avı
2013 Biyografi Yapımcı 3.6 1,932
2013 Korku Yapımcı 3.5 1,976

Tek Başına
2013 Aksiyon Yapımcı 3.2 796
2013 Dram Yapımcı 4.7 1,681

Dışlanmış
2013 Dram Yapımcı 4.8 1,900
2013 Aksiyon Yapımcı 3.4 2,197

100 Derece Öldüren Soğuk
2013 Aksiyon Yapımcı 2.5 2,406
2013 Aksiyon Yapımcı 2.2 1,838
2013 Aksiyon Yapımcı 2.3 2,392
2013 Korku Yapımcı 2.9 3,178
2013 Aksiyon Yapımcı 3.6 1,812
2013 Aksiyon Yapımcı 2.8 2,595
2013 Komedi Yapımcı 4.1 283

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Yapımcı 3.3 53,227

Atlantik Savaşı
2013 Aksiyon Yapımcı 1.6 4,289
2013 Aksiyon Yapımcı 4.2 358
2013 Korku Yapımcı 2.9 2,377

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Yapımcı 2.4 2,474
2012 Komedi Yapımcı 6.4 2,736
2012 Aksiyon Yapımcı 2.3 1,123
2012 Aksiyon Yapımcı 3.6 3,361
2012 Suç Yapımcı 4.5 733
2012 Korku Yapımcı 3.3 2,132

Afacan Beşli
2012 Komedi Yapımcı 3.9 402
2012 Aksiyon Yapımcı 2.3 1,260
2012 Aksiyon Yapımcı 2.5 1,501
2012 Korku Yapımcı 3.8 2,436
2012 Macera Yapımcı 2.5 1,906
2012 Komedi Yapımcı 3.1 2,140
2012 Korku Yapımcı 3.2 4,245
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.1 3,880
2012 Aksiyon Yapımcı 2.8 2,753
2012 Dram Yapımcı 4.6 968

Çarpışma Noktası
2012 Aksiyon Yapımcı 2.8 1,244

Pamuk Prenses ve Büyülü Orman
2012 Macera Yapımcı 3.4 1,198
2012 Komedi Yapımcı 2.9 3,002

2 Başlı Köpek Balığı Saldırısı
2012 Aksiyon Yapımcı 2.5 7,446
2012 Korku Yapımcı 2.0 1,700
2011 Korku Yapımcı 2.7 1,517
2011 Aksiyon Yapımcı 4.0 5,697
2011 Aksiyon Yapımcı 2.4 704
2011 Aksiyon Yapımcı 2.7 1,229
2011 Korku Yapımcı 3.3 1,569
2011 Komedi Yapımcı 3.2 3,046
2011 Dram Yapımcı 4.4 1,060

2012: Buzul Çağı
2011 Aksiyon Yapımcı 2.2 6,354
2011 Macera Yapımcı 1.7 3,081
2011 Aksiyon Yapımcı 2.1 1,931

Los Angeles İstilası
2011 Aksiyon Yapımcı 1.9 5,210

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Yapımcı 3.0 3,633

Prenses ve Pony
2011 Aile Yapımcı 4.0 292

Katil Köpek Balığı Dev Timsaha Karşı
2010 Aksiyon Yapımcı 2.4 5,646
2010 Aksiyon Senarist
Yapımcı
2.4 2,983
2010 Komedi Yapımcı 3.7 5,974

Gacy Evi
2010 Suç Yapımcı 3.1 2,113

Titanik 2
2010 Aksiyon Yapımcı 1.7 12,983
2010 Komedi Yapımcı 3.7 3,378

Uçakta Dehşet
2010 Aksiyon Yapımcı 2.7 1,457
2010 Aksiyon Yapımcı 2.5 1,436

Dev Pirana
2010 Korku Yapımcı 2.4 5,896
2010 Western Yapımcı 4.2 1,206

Meteor Kıyameti
2010 Macera Yapımcı 3.0 1,264

Sherlock Holmes: Efsane Peşinde
2010 Fantastik Yapımcı
Senarist
3.4 2,167
2009 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.2 1,851
2009 Aksiyon Yapımcı 2.2 3,015
2009 Aksiyon Senarist
Yapımcı
3.0 2,410

Winchester Malikanesi'nin Laneti
2009 Korku Yapımcı 3.4 1,445

Seks Kazaları
2009 Komedi Yapımcı 2.9 2,821

Unutulmuş Topraklar
2009 Aksiyon Yapımcı 3.2 2,211
2009 Aksiyon Yapımcı 2.1 1,724
2009 Korku Yapımcı 2.5 11,326
2009 Aksiyon Yapımcı 2.1 2,705
2009 Fantastik Yapımcı 2.9 1,266

Geri Sayım: Kudüs
2009 Bilim-Kurgu Yapımcı 2.4 651
2009 Komedi Yapımcı 2.9 9,343
2008 Aksiyon Yapımcı 2.8 2,125

Merlin Ejderhalara Karşı
2008 Fantastik Yapımcı 3.5 1,392
2008 Dram Yapımcı 2.3 880
2008 Aksiyon Yapımcı 2.5 1,239

Sokak Yarışçısı
2008 Aksiyon Yapımcı 3.0 1,202
2008 Aksiyon Yapımcı
Senarist
2.3 4,800
2008 Aksiyon Yapımcı 2.3 1,533

Dünyalar Savaşı 2
2008 Aksiyon Yapımcı 2.1 4,338

Kıyamet 2012
2008 Macera Yapımcı 1.8 7,628
2008 Aksiyon Yapımcı 2.1 1,530
2007 Aksiyon Yapımcı 1.5 3,874

Ben Omega
2007 Aksiyon Yapımcı 3.3 3,372
2007 Korku Yapımcı 2.6 622

Deniz Altında 30,000 Fersah
2007 Aksiyon Yapımcı 2.6 1,799
2007 Aksiyon Yapımcı 1.6 1,667
2007 Bilim-Kurgu Yapımcı 2.5 833
2007 Aksiyon Yapımcı 1.7 4,766
2007 Macera Yapımcı 1.6 2,878
2007 Aksiyon Yapımcı 2.0 1,233
2007 Korku Yapımcı 3.6 1,130
2006 Aksiyon Senarist 2.2 1,069

Kaynak
2002 Gerilim Yapımcı 4.0 772
2002 Aksiyon Senarist 3.8 315
- Yapımcı    
- Bilim-Kurgu Yapımcı    
- Macera Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film