Giriş Kayıt
Simon Baker

Simon Baker


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Simon Baker, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

1998 yılının Ekim ayında Rebecca Rigg ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

The Mentalist (2008), Ölüler Ülkesi (2005), Halka 2 (2005), Sex and Death 101 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Denny Baker | Simon Baker-Denny | Simon Baker Denn
Takma İsmi: Sime
9.1 (73 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evreni Yutan Çocuk
2024 Suç Oyuncu 8.2 2,141
2024 Romantik Oyuncu    
2023 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.2 672
2022 Animasyon Oyuncu 6.0 825
2022 Komedi Oyuncu 5.3 633
2020 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.5 2,570
2018 Dram Oyuncu 4.5 1,794
2017 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.7 3,911

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Oyuncu 5.7 39,497

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 146,328
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,079
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408

İçimdeki Katil
2010 Suç Oyuncu 6.1 35,862
2009 Komedi Oyuncu 5.6 6,615
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,917

Sır Perdesi
2009 Gerilim Oyuncu 4.7 2,892
2009 Suç Oyuncu 5.7 5,336
2008 Suç Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
8.2 202,919
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 3,250
2007 Komedi Oyuncu 5.9 11,621
2007 Suç Oyuncu 7.8 1,973

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.9 475,376

Aşk İçin Değer
2006 Komedi Oyuncu 6.6 14,523

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Oyuncu 6.2 101,253

Halka 2
2005 Korku Oyuncu 5.4 101,514

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Oyuncu 5.4 1,814
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,682

Gerdanlık
2001 Dram Oyuncu 6.0 5,612
2001 Dram Oyuncu 7.4 5,969

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 60,144
2000 Komedi Oyuncu 5.5 1,833
1999 Dram Oyuncu 6.7 14,621
1998 Dram Oyuncu 7.4 117
1998 Suç Oyuncu 6.1 4,199
1998 Dram Oyuncu 6.0 699

Kumpas
1997 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,424

Los Angeles Sırları
1997 Suç Oyuncu 8.2 622,292
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679
1996 Dram Oyuncu 6.2 210
1994 News Oyuncu 3.2 975
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356
1989 Dram Oyuncu 7.5 164

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,526
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1981 Dram Oyuncu 6.7 706
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film