Giriş Kayıt
Buddy Baker

Buddy Baker (84)


Müzisyen, Müzisyen

Norman Dale Baker, 04 Ocak 1918 Springfield, Missouri, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

The Apple Dumpling Gang (1975), Zorro (1957), The Shaggy D.A. (1976), The Apple Dumpling Gang Rides Again (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Buddy Baker, 26 Temmuz 2002 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Norman Dale Baker
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1918
Ölüm Tarihi: 26 Temmuz 2002
Doğum Yeri: Springfield, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Norman 'Buddy' Baker
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 69 Animasyon Müzik 7.1 252

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 63 Animasyon Müzik
Müzik
7.2 95,368
1981 63 Komedi Müzik 5.0 1,360
1979 61 Aile Müzik 6.0 2,995
1978 60 Aile Müzik 6.0 1,376
1977 59 Animasyon Müzik
Müzik
7.5 37,410
1976 58 Komedi Müzik 5.8 3,155
1976 58 Macera Müzik 6.1 875
1976 58 Aile Müzik 6.4 1,589
1975 57 Aile Müzik 6.4 6,064
1974 56 Dram Müzik 6.2 500
1973 55 Komedi Müzik 5.2 580
1973 55 Aile Müzik 6.1 610
1972 54 Dram Müzik 6.0 101
1972 54 Macera Müzik 6.0 1,033
1971 53 Komedi Müzik 5.7 2,444
1970 52 Western Müzik 5.7 195
1969 51 Dram Müzik 6.4 490
1967 49 Macera Müzik 6.4 2,291
1966 48 Animasyon Müzik
Müzik
8.0 4,435
1965 47 Aile Müzik 5.9 942
1964 46 Aile Müzik 6.2 815
1964 46 Aile Müzik 6.2 366

İsviçreli Robinson Ailesi
1960 42 Macera Müzik 7.1 16,861
1960 42 Aile Müzik 6.9 1,001
1959 41 Animasyon Müzik 7.8 2,339
1957 Macera Müzik
Müzik
8.2 3,763
1954 Aksiyon Müzik
Müzik
8.4 2,084
1953 35 Dram Müzik 6.7 917
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023