Giriş Kayıt
Robin Bailey

Robin Bailey (79)


Oyuncu

William Henry Mettam Bailey, 05 Ekim 1919 Hucknall, Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Korkunun içinde (1971), Screamtime (1986), Catch Us If You Can (1965), Jane and the Lost City (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Robin Bailey, 14 Ocak 1999 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Henry Mettam Bailey
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1919
Ölüm Tarihi: 14 Ocak 1999
Doğum Yeri: Hucknall, Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Oyuncu 8.4 1,505
1990 71 Animasyon Oyuncu 8.5 392
1987 68 Aksiyon Oyuncu 4.2 538
1986 67 Fantastik Oyuncu 4.9 955

Korkunun içinde
1971 52 Dram Oyuncu 6.6 3,469
1970 Dram Oyuncu 7.9 343
1967 48 Aksiyon Oyuncu 5.5 456

İnsan İki Kere Yaşar
1967 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 111,526
1967 48 Dram Oyuncu 7.2 1,328
1966 47 Komedi Oyuncu 5.7 163
1965 46 Komedi Oyuncu 5.7 773
1963 44 Komedi Oyuncu 6.3 1,796
1958 39 Dram Oyuncu 5.5 129

Ölmeyen ask
1958 39 Dram Oyuncu 5.8 816
1957 38 Komedi Oyuncu 6.0 681

Cehennem Sürücüleri
1957 38 Dram Oyuncu 7.2 3,611
1955 Aksiyon Oyuncu 7.6 811

Firari Aşıklar
1954 35 Dram Oyuncu 6.3 150
1953 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 650
1952 33 Macera Oyuncu 6.3 649
1950 Dram Oyuncu 8.1 164
1949 30 Komedi Oyuncu 7.6 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023