Giriş Kayıt
Penn Badgley

Penn Badgley (36)


Oyuncu

Penn Dayton Badgley, 01 Kasım 1986 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

2017 yılının Şubat ayında Domino Kirke ile evlendi.

Adı Çıkmış (2010), You (2018), Dedikoducu Kız (2007), Üvey Baba (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Penn Dayton Badgley
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1986
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.74 m
7.7 (19 Oy)
  • Currently 154.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 35 Suç Oyuncu 4.3 1,597
2021 35 Komedi Oyuncu 6.6 2,248
2019 Komedi Oyuncu 7.7 594
2018 Suç Oyuncu 7.7 249,574
2016 30 Macera Oyuncu 6.4 253
2016 30 Dram Oyuncu 5.5 221
2015 Dram Oyuncu 6.2 3,610
2014 28 Komedi Oyuncu 7.2 106

Aşka Tutunanlar
2014 28 Dram Oyuncu 4.3 2,097

Anarşi
2014 28 Dram Oyuncu 3.7 4,076

Tim Buckley'den Sevgilerle
2012 26 Dram Oyuncu 6.0 1,743

Oyunun Sonu
2011 25 Dram Oyuncu 7.1 134,922

Adı Çıkmış
2010 24 Komedi Oyuncu 7.0 395,667

Üvey Baba
2009 23 Gizem Oyuncu 5.5 35,949

Daima Güçlü
2008 22 Dram Oyuncu 7.1 10,812

Kötü Palyaço
2007 21 Komedi Oyuncu 4.4 4,520

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.5 177,629

John Tucker Ölmeli
2006 20 Komedi Oyuncu 5.7 85,025
2003 Aile Oyuncu 7.0 842
2001 15 Dram Oyuncu 5.6 3,003
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1981 News Oyuncu 3.5 2,552

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 6,405
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023