Giriş Kayıt
Prasad Babu

Prasad Babu


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Prasad Babu, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Oyuncu 5.3 117
2003 Oyuncu 6.8 19
2001 Dram Oyuncu 7.8 3,486
1982 Aksiyon Oyuncu 7.1 63
1980 Oyuncu 6.4 34
1965 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 34
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019