Giriş Kayıt
Parveen Babi

Parveen Babi (55)


Oyuncu, Müzisyen

Parveen Wali Mohammad Khan Babi, 04 Nisan 1949 Junagadh, Gujarat, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen.

Kaalia (1981), Suhaag (1979), Do Aur Do Paanch (1980), Majboor (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Parveen Babi, 20 Ocak 2005 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Parveen Wali Mohammad Khan Babi
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1949
Ölüm Tarihi: 20 Ocak 2005
Doğum Yeri: Junagadh, Gujarat, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Pravin Babi | Parvin Boby
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 36 Aksiyon Oyuncu 6.9 70
1983 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 88
1983 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 479
1983 34 Komedi Oyuncu 7.2 577
1983 34 Dram Oyuncu 6.1 88
1983 34 Dram Oyuncu 6.4 217
1982 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 580
1982 33 Aksiyon Oyuncu 6.7 429
1982 33 Komedi Oyuncu 7.2 2,685
1981 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,615
1981 32 Aksiyon Oyuncu 7.3 975
1980 31 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.1 2,873
1980 31 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,045
1980 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 223
1979 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,169
1979 30 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,565
1978 29 Komedi Oyuncu 7.0 512
1977 28 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,841
1977 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 52
1975 26 Dram Oyuncu 8.0 11,216
1975 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 77
1974 25 Dram Oyuncu 7.1 754
1974 25 Aksiyon Oyuncu 6.7 149
1974 25 Oyuncu 6.2 25
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023