Giriş Kayıt
Bill Babcock

Bill Babcock (92)


Dublör

Bill Babcock, 27 Ocak 1927 Monroe, New York, ABD doğumlu dublör.

Ben-Hur (1959), Kahramanlar Şehri (1959), Uygunsuzlar (1961), Büyük Ülke (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1927
Doğum Yeri: Monroe, New York, ABD
Takma İsmi: Wild Bill
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kin Tuzağı
1971 44 Aksiyon Dublör 7.2 10,167

Kötü Evlat
1965 38 Western Dublör 7.2 13,114

Uygunsuzlar
1961 34 Dram Dublör 7.3 15,822
1960 33 Aksiyon Dublör 6.9 13,284
1959 32 Komedi Dublör 6.5 1,097
1959 32 Macera Dublör 8.1 203,197

Kahramanlar Şehri
1959 32 Dram Dublör 8.0 51,396

Büyük Ülke
1958 31 Dram Dublör 7.9 14,096

Sessiz Ve Derinden Git
1958 31 Savaş Dublör 7.3 9,318
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019