Giriş Kayıt
Irving Azoff

Irving Azoff


Yapımcı, Oyuncu

Irving Azoff, yapımcı, oyuncu.

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (1982), Onaltıncı Raund (1999), Jack Frost (1998), Şehir Kovboyu (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Yapımcı 7.2 132
2019 Belgesel Yapımcı 7.0 3,137
2019 Belgesel Yapımcı 6.9 1,597
2019 Belgesel Yapımcı 7.2 2,492
2019 Belgesel Yapımcı 7.3 875
2018 Belgesel Yapımcı 6.5 895
2018 Belgesel Yapımcı 6.2 68
2018 Belgesel Yapımcı 6.9 1,748
2018 Belgesel Yapımcı 6.9 717
2018 Biyografi Yapımcı 7.1 1,707
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 688
2015 Komedi Oyuncu 8.1 8,046
2013 Belgesel Oyuncu
8.2 2,825
2012 Belgesel Oyuncu 7.9 4,692

Güzel Günler
2010 Suç 6.3 60,746
2009 Belgesel Çeşitli 8.7 56

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 102,806
1998 Komedi Yapımcı 5.4 41,032
1991 Komedi 5.5 2,266

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi 6.9 21,207

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Yapımcı 7.1 116,451
1981 Animasyon Müzik 6.6 38,368

Şehir Kovboyu
1980 Dram Yapımcı 6.4 16,947
1978 Komedi Yapımcı 6.3 1,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film