Giriş Kayıt
Grayson Austin

Grayson Austin


Kameraman

Grayson Austin, kameraman.

Buraya Kadar (2013), Fokus (2015), Mekanik (2011), Cani (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Grayson Grant Austin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 52,318

Çok Pişmiş
2015 Komedi Kameraman 6.6 97,183

Fokus
2015 Komedi Kameraman 6.6 193,969

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Kameraman 5.1 45,129
2015 Komedi Kameraman 7.5 7,135
2015 Komedi Kameraman 7.6 2,652
2014 Komedi Kameraman 6.5 2,736

Sonsuz Aşk
2014 Dram Kameraman 6.3 38,154
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,322

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Kameraman 7.2 103,004

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Kameraman 8.1 582,837

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Kameraman 5.8 63,848

Buraya Kadar
2013 Komedi Kameraman 6.6 363,159
2013 Macera Kameraman 4.7 1,085
2013 Dram Kameraman 7.3 8,950
2013 Macera Kameraman 5.9 6,990

Tetikçiler
2012 Aksiyon Kameraman 7.4 504,006

Şeytanla Randevu
2012 Suç Kameraman 5.3 11,303
2012 Komedi Kameraman 7.3 9,756
2012 Komedi Kameraman 7.9 5,767

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Kameraman 5.1 5,440

Ev Adamı
2011 Komedi Kameraman 6.5 60,212
2011 Komedi Kameraman 7.0 10,011
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 4,787
2011 Gerilim Kameraman 4.9 845

Mekanik
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 142,337
2010 Gerilim Kameraman 4.0 84
2010 Komedi Kameraman 7.9 1,755

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Kameraman 5.1 14,188
2010 Biyografi Kameraman 5.9 400
2010 Komedi Kameraman 7.5 2,283
2010 Biyografi Kameraman 5.6 1,807

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Kameraman 5.5 12,327

Paten Diyarı
2010 Dram Kameraman 5.8 2,066

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Kameraman 7.0 22,341

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Kameraman 5.0 1,900

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Kameraman 7.4 5,384
2009 Korku Kameraman 5.4 6,601
2008 Komedi Kameraman 4.6 11,775
2008 Biyografi Kameraman 6.0 2,243
2007 Komedi Kameraman 6.2 43,824
2007 Komedi Kameraman 3.7 229

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Kameraman 5.6 929
2006 Dram Kameraman 6.2 6,463

Küçük Adam
2006 Komedi Kameraman 4.4 46,752
2005 Aksiyon Kameraman 7.3 5,025
2005 Biyografi Kameraman 7.3 3,400
2005 Komedi Kameraman 7.4 32,020

Cani
2003 Biyografi Kameraman 7.3 125,595
2003 Gerilim Kameraman 6.4 860

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 13,235
2000 Macera Kameraman 5.6 691
1998 Aksiyon Kameraman 6.4 3,851

İlk Suç
1997 Aksiyon Kameraman 7.0 1,189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019