Giriş Kayıt
Jan Austell

Jan Austell


Oyuncu

Jan Austell, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jan V.E. Austell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Oyuncu 6.1 1,739

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Oyuncu 7.6 247,820

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Oyuncu 5.2 18,903

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu 7.1 6,165
1998 Komedi Oyuncu 6.7 11,434

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Oyuncu 6.0 30,714
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019