Giriş Kayıt
John August

John August (49)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

John Meise, 04 Ağustos 1970 Boulder, Colorado, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı.

Büyük Balık (2003), Charlie'nin Çikolata Fabrikası (2005), Karanlık Gölgeler (2012), Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Meise
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1970
Doğum Yeri: Boulder, Colorado, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Hikayeleri
2019 49 Korku Senarist 6.5 7,394
2019 49 Macera Senarist 7.3 98,727

Entrika
2012 42 Dram 6.6 47,085
2012 42 Animasyon Senarist 7.0 90,189

Karanlık Gölgeler
2012 42 Komedi Senarist 6.2 231,688

Toprak Altında
2010 40 Dram 7.0 140,456

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 40 Aksiyon Yapımcı 6.6 257,061

Sallan Yuvarlan
2009 39 Komedi 6.3 13,220
2009 39 Belgesel Oyuncu 7.1 1,395

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera 5.4 2,987

Dokuzlar
2007 37 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 31,612
2006 36 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 26

Ölü Gelin
2005 35 Animasyon Senarist
Müzik
7.3 225,176

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 35 Macera Senarist 6.6 393,138

Drew ile Randevum
2004 34 Belgesel Oyuncu 6.5 4,447

Büyük Balık
2003 33 Macera Senarist 8.0 391,987

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 33 Aksiyon Senarist 4.9 113,663
2002 32 Macera Çeşitli 5.0 88,902

Charlie'nin Melekleri
2000 30 Aksiyon Senarist 5.5 164,628

Dünya'dan sonra
2000 30 Animasyon Senarist 6.6 56,610
1999 29 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
Senarist
7.2 64,472
1991 News Oyuncu 6.5 204
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019