Giriş Kayıt
Marinos Athanasopoulos

Marinos Athanasopoulos


Sesler, Oyuncu

Marinos Athanasopoulos, sesler, oyuncu.

Enas Allos Kosmos (2015), Puslu Manzaralar (1988), An... (2012), Ağlayan Çayır (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sesler 6.1 906
2015 Dram Sesler 7.4 7,169

Öteki Deniz
2013 Sesler    
2012 Dram Sesler 6.9 6,967
2012 Macera Sesler 6.0 2,330
2011 Dram Sesler 6.8 394
2011 Dram Sesler 7.3 537
2011 Komedi Sesler 6.2 371

Zamanın Tozu
2008 Dram Sesler 6.6 1,472
2007 Biyografi Sesler 6.6 4,147
2007 Komedi Sesler 5.4 582
2007 Belgesel Sesler    
2006 Komedi Sesler 6.6 954

False Alarm
2006 Dram Sesler 6.3 138
2006 Dram 6.8 132
2006 Dram Sesler    
2005 Komedi Sesler 6.7 352
2005 Dram Sesler 6.0 28

Ağlayan Çayır
2004 Dram Sesler 7.9 3,890
2004 Komedi Sesler 4.9 421
2002 Komedi Oyuncu
Sesler
4.4 345
2000 Dram 6.3 429
2000 Dram Sesler 7.0 639
1999 Komedi Sesler 6.8 767
1997 Dram Sesler 6.2 205
1996 Biyografi Sesler 5.2 389

Leyleğin Geciken Adımı
1991 Dram Sesler 7.5 1,807

Puslu Manzaralar
1988 Dram Sesler 8.0 6,076
1987 Dram Sesler 5.2 35
1985 Macera Sesler 7.2 88
1984 Komedi Sesler 7.8 2,930
1983 Suç Sesler 7.4 1,192
1982 Dram Sesler 6.1 289
1980 Dram Sesler 6.7 47
1979 Macera Sesler 7.4 830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019